N
ISO gecertificeerd
N
Geen wachtlijsten
N
OPGELEID & GEDIPLOMEERD
Ambulant begeleider

24 uur/week, locatie provincie Groningen

Ter uitbreiding van ons team zijn wij per direct op zoek naar een gedreven begeleider die met de nodige levenservaring stevig in de schoenen staat. Je werkt vanuit een groot verantwoordelijkheidsgevoel en met passie om kwalitatieve zorg te kunnen bieden aan cliënten die veelal te maken hebben met meervoudige complexe problematiek. Je bent verantwoordelijk voor je eigen caseload. Voor overleg en afstemming kun je natuurlijk terecht bij je collega’s. Je werkt dus zelfstandig, maar je staat er niet alleen voor! Je bent een pro actieve, sociale en initiatiefrijke collega met een goede dosis humor, zelfreflectie, relativeringsvermogen en flexibiliteit. Met deze eigenschappen ben je een waardevolle toevoeging aan ons team.

Wie zijn wij?

Zorg4Noord is een jonge zorginstelling, opgericht in 2018 vanuit een eigen zorgervaring en heeft inmiddels een NEN-EN-ISO 9001:2015 certificering en WTZA erkenning. We bieden ambulante begeleiding, beschermd wonen, Forensische zorg en dagbesteding aan jong volwassen vanaf 18 jaar in de provincie Groningen. Momenteel zijn we druk bezig met het uitbreiden van de dagbesteding (Z4N de Loods) waar cliënten meerdere activiteiten kunnen volgen. Als organisatie zitten wij niet stil en zijn we met nog meer leuke ontwikkelingen bezig voor het komende jaar.

Met onze gediplomeerde medewerkers bieden wij kwalitatief hoogwaardige begeleiding op maat. Vanwege aanhoudende groei zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team.

Wat ga je doen?

Als Ambulant begeleider ben jij het eerste aanspreekpunt voor de cliënten binnen jouw caseload. Je werktijden zijn overwegend overdag, maar je bent ook beschikbaar in de avonduren. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen, het uitvoeren, het up-todate houden en het evalueren van het zorgplan. Stap voor stap begeleid je met concrete doelstellingen en acties de cliënten naar een zelfstandige woon- en leefsituatie. Je signaleert knelpunten die de (mogelijke) veiligheid van de cliënt in gevaar brengen en onderneemt op basis hiervan passende actie. Je bent creatief in het bedenken van oplossingen en je hebt overtuigingskracht. Je kunt goed netwerken en weet snel te schakelen tussen verschillende gespreksniveaus en -partners. Met jouw inzet organiseer je de beste zorg voor de cliënten.

Wat verwachten we van jou?

• Een afgeronde MBO/HBO gerelateerde zorg opleiding.
• Minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring in de hulpverlening of zorginstelling;
• Kennis van en inzicht in de problematiek van de doelgroep;
• Vaardigheden om cliënten te motiveren en te stimuleren;
• Communicatief sterk, sociaal vaardig, resultaatgericht en proactief;
• Stressbestendig en probleemoplossend vermogen;
• In bezit van een rijbewijs en auto;
• (Bij voorkeur) woonachtig in het werkgebied.

Wat bieden we jou?

• Een mooie zelfstandige parttime functie voor minimaal 24 uur per week. Afhankelijk van verdere groei van onze organisatie kan in de toekomst het aantal uren worden uitgebreid.
• Het betreft in eerste instantie een tijdelijk contract voor 7 maanden waarvan 1 maand proeftijd, met uitzicht op een vast contract.
• Een salaris conform CAO Sociaal Werk, Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening;
• Reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer;
• Eindejaarsuitkering;
• Een laptop en smartphone in bruikleen.

Solliciteren

Heb je vragen over de vacature, neem dan contact op met Raymond Scholtens, tel. 06-184 54 764 of mail naar raymond@zorg4noord.nl.

 

Spreekt de vacature je aan en herken je jezelf in het profiel? Solliciteer dan en mail jouw C.V. met een korte motivatiebrief naar vacature@zorg4noord.nl t.a.v. Raymond Scholtens.

 

Bij indiensttreding dien je een geldige VOG te overhandigen (de kosten worden door ons vergoed).

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.