N
ISO gecertificeerd
N
Geen wachtlijsten
N
OPGELEID & GEDIPLOMEERD

Acht leefgebieden

Bij alle acht leefgebieden geeft Zorg4Noord ondersteuning/begeleiding om zo naar zelfstandigheid te werken.

Huisvesting

Hoe is je woonsituatie: Is je woonsituatie stabiel! Is het nodig om iets aan je woonsituatie te doen? En; Wat zijn je verwachtingen van Zorg4Noord? Ben je tevreden met je leefomstandigheden die je nu hebt en hebben ze een positieve of negatieve invloed op je?

Financiën

Misschien heb je wat aan een budgetcoach of bewindvoering.

Sociaal functioneren

Hoe ga jij met de mensen in jouw omgeving om (bv; gezin, familie, hulpverleners en anderen binnen het sociale netwerk), inclusief het maatschappelijk gedrag. Zorg4Noord kijkt hierbij naar wat de relatie is van jouw met mensen uit jouw directe omgeving.

Huisvesting

Heb je hulp nodig om iets aan je leefomgeving te doen?

Financiën

Hoe staat jouw financiële situatie ervoor?Heb je eventueel schulden? Waar geef jij geld aan uit?  Welke inkomsten en uitgaven heb je en staat dit wel in balans? Wanneer je het moeilijk vindt om met geld om te gaan zijn er mogelijkheden om voor een budgetcoach of bewindvoerder te kiezen. 

Sociaal functioneren

Hoe ga jij om met je omgeving?

Hoe vul jij je dag in? Heb je een leuke dagbesteding of doe je helemaal niks en game je de hele dag? Zorg4Noord helpt je om bv. op zoek te gaan naar werk, sociale activering, hobby’s, studie, dagbesteding en andere activiteiten.

Psychisch functioneren

Jezelf geestelijk goed voelen (leefplezier, kwaliteit leven), inclusief eventueel een psychiatrisch ziektebeeld. Hoe functioneer jij in je dagelijks leven? Waar loop jij tegenaan?

Zinsgeving

Wat motiveert jou, hoe kunnen wij je daarbij helpen?

Lichamelijk functioneren

Ben je fysiek gezond of heb je beperkingen? Kan je voor jezelf zorgen of heb je hulp nodig bij je dagelijkse handelingen, zoals bv bij het  zelf ¨wassen, aankleden, eten, enz¨ 

Praktisch functioneren

Heb jij hulp nodig bij huishoudelijke taken?

Psychisch Functioneren

Hoe functioneer jij in je dagelijkse leven?

Zingeving

Wat motiveert jou om te leven? (bijvoorbeeld een levens of geloofsovertuiging of familie of vrienden, een carrière opbouwen of een gezin).

Lichamelijk functioneren

Heb je misschien hulp nodig met dagelijkse handelingen?

Praktisch functioneren

Heb jij hulp nodig bij Huishoudelijke taken? Kan je eventueel met een computer omgaan, hoe is het met je Nederlands zowel lezen als schrijven, vindt je problemen oplossen moeilijk en ga je ze liever uit de weg dan oplossen, kan je besluiten nemen maar ook de gevolgen inschatten van je besluiten. Hoe goed heb je alles op orde door bv structuur en activiteiten in te plannen? Kan je belangrijke zaken van minder belangrijke zaken scheiden en in volgorde zetten? Heb je bv. je administratie op orde? zo zijn er nog we een paar belangrijke praktische zaken die belangrijk zijn voor de zelfstandigheid.

Liever terug gebeld worden?

TERUGBELVERZOEK

Laat hier je nummer achter, dan nemen we binnen 2 werkdagen contact met je op.

Email

info@zorg4noord.nl

Postadres:

Nijverheidsweg 14a, 9601 LX Hoogezand

Voor onze clienten zijn wij 24/7 bereikbaar.

Verder zijn wij open voor vragen van maandag tm vrijdag van 8.30 tot 17.00.