N
ISO gecertificeerd
N
Geen wachtlijsten
N
OPGELEID & GEDIPLOMEERD

Beschermd wonen

Zorg4Noord biedt op dit moment twee verschillende vormen van beschermd wonen: beschermd wonen en thuisplus. In overleg met WMO Groningen mag Zorg4Noord op PGB basis deze twee diensten aanbieden. Zorg4Noord zal zodra het mogelijk is, aanbestedingen doen voor beschermd wonen bij WMO Groningen. 

Beschermd wonen

 

Beschermd wonen houdt in dat je verblijft in een woning met 24-uurs toezicht. Je maakt gebruik van een studio of kamer van Zorg4noord.

Thuis Plus

Je blijft in je eigen woning en krijgt zorg op maat

Begeleiding beschermd wonen Zorg4Noord

De begeleiding zal overdag aanwezig zijn en werkt via zowel geplande als ongeplande begeleidingsmomenten, zodat we voldoende toezicht houden op de cliënten. Tevens zijn wij voor de cliënten 24 uur per dag telefonisch bereikbaar.
Naast de fysieke begeleiding zal er ook gewerkt worden met contact momenten via beeldbellen. Het kan voorkomen dat je niet thuis bent maar wel behoefte hebt om even contact te hebben met je begeleider en andersom. Dan is het ook fijn om ook elkaar te kunnen zien en dat kan via beeld bellen.

Beschermd wonen

In een verblijf van Zorg4Noord

Beschermd wonen – Thuis plus

 
Je blijft in je eigen woning en krijgt op maat zorg.
Je behoudt zoveel mogelijk regie in eigen handen en krijgt ondersteuning in je sociale netwerk.
Door 24 uur bereikbaarheid van Zorg4Noord, intensieve begeleiding en meerdere contactmomenten per dag kan jij in je eigen omgeving blijven wonen.

Begeleid beschermd wonen

Begeleiding zal overdag aanwezig zijn en je kan altijd met ons beeldbellen als je even niet thuis bent

Persoonlijk contact

Zorg4Noord is een kleine organisatie, waardoor er persoonlijk contact is met de bewoners. Samen werken we aan het behalen van gezamenlijke opgestelde doelen in een begeleidingsplan vanuit de
8 leefgebieden en streven we naar een zo zelfstandig mogelijk leven van onze cliënten. Hiervoor is het van belang dat er structuur wordt aangebracht door middel van dagbesteding/school/werk, dat financiën op orde zijn en het netwerk van de bewoner groter of sterker wordt. Het doel is om door te stromen naar zelfstandig wonen. In veel gevallen wordt de begeleiding ambulant voortgezet totdat je volledig zelfstandig kunt leven.

Liever terug gebeld worden?

TERUGBELVERZOEK

Laat hier je nummer achter, dan nemen we binnen 2 werkdagen contact met je op.

Email

info@zorg4noord.nl

Postadres:

Nijverheidsweg 14a, 9601 LX Hoogezand

Voor onze clienten zijn wij 24/7 bereikbaar.

Verder zijn wij open voor vragen van maandag tm vrijdag van 8.30 tot 17.00.