N
ISO gecertificeerd
N
Geen wachtlijsten
N
OPGELEID & GEDIPLOMEERD

Over ons

 

Onze visie

Zorg4noord is een jonge zorgorganisatie die eind 2018 is gestart met het leveren van zorg in de provincie Groningen.

Als organisatie vinden wij het belangrijk dat de cliënten zich gehoord voelen en op maat hulpverlening krijgen die bij hun past. Het streven is om vanuit eigen kracht de cliënt te laten ontwikkelen en wat aansluit op hun niveau.

Als team hebben wij binnen de organisatie meerder professionals die een gerichte zorgopleiding hebben gehad op zowel het MBO, HBO als de universiteit.

Naast de professionals hebben wij ook praktijkdeskundigen die vanuit hun eigen ervaring adviezen kunnen geven. Als organisatie vinden we het belangrijk om te blijven ontwikkelen en te kijken naar de mogelijkheden die onze kennis kan verbreden.

Hoofdlogo Z4N

Op dit moment biedt de organisatie de volgende diensten aan: ambulante begeleiding, beschermd wonen, dagbesteding en forensische zorg. De aangeboden zorgdiensten zullen de komende tijd verder worden uitgebreid.

Naast de zorg die onze professionals leveren, is het belangrijk voor de organisatie om te voldoen aan de eisen die gesteld worden met betrekking tot de kwaliteit. Zo heeft de organisatie geïnvesteerd in zorgkwaliteit door middel van onder andere ISO 9001 certificering, een digitaal zorgdossier (Zilliz), een officiële onafhankelijke klachtenregeling, een door de VWS (waar staat dat voor) erkende geschillencommissie.

Samenwerken vinden wij belangrijk binnen de zorg en dit doen wij dan ook met meerdere organisaties, zoals onder meer de Coöperatie Dichtbij.

Liever terug gebeld worden?

TERUGBELVERZOEK

Laat hier je nummer achter, dan nemen we binnen 2 werkdagen contact met je op.

Email

info@zorg4noord.nl

Postadres:

Nijverheidsweg 14a, 9601 LX Hoogezand

Voor onze clienten zijn wij 24/7 bereikbaar.

Verder zijn wij open voor vragen van maandag tm vrijdag van 8.30 tot 17.00.